P1110492_1 P1110494_1 P1110493_1
P1110500_1 P1110499_1

Van maandag t/m donderdag  zowel overdag als ’s avonds maak ik afspraken voor naailessen op maat voor beginners en gevorderden. Je betaalt alleen voor de tijd dat je komt en je kunt starten op het tijdstip dat jou uitkomt. Oorspronkelijk plande ik iedereen samen op een dag/avond maar dat paste vaak niet qua combinatie van werkzaamheden en begeleiding. Daarom werk ik nu volledig op afspraak zodat iedereen de (naai)ruimte en/of machines krijgt die hij/zij nodig heeft. Het is ook mogelijk dat ik naar je toe kom om je thuis les te geven. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Naaicafé DJ beschikt over diverse naaimachines o.a. ook voor professionele afwerking met locksteek of coversstich. Je mag ook je eigen machine meenemen.

Je kunt maken maken waar je zin in hebt. Inspiratie kun je overal op doen in bladen en op het world wide web. Er is heel veel mogelijk: je kunt kleding of accessoires maken voor jezelf of je kinderen. Je kunt kleding repareren, recyclen of restylen. Je kunt ook (woon)accessoires en gordijnen maken.

Ik documenteer ook alles wat ik maak. Vrijwel overal zijn werkbeschrijvingen en patronen van. Ik heb ook mappen en boeken vol ideeën voor nieuwe projecten en veel modebladen. Uiteraard respecteer ik het copyright van de makers en bedenkers. Alles mag worden ingezien en gebruikt in Naaicafé DJ. Ik kan ook patronen aanpassen of tekenen.

Vooraf bespreken we wat je wilt gaan doen en of je hier hulp bij wilt. We kiezen de meest geschikte machine en schatten in hoeveel tijd je ongeveer nodig zult hebben. Vervolgens ga je aan de slag. Na afloop betaal je voor de uren die je deelnam (geen pin aanwezig).  Thee en/koffie met iets lekkers is bij de prijs inbegrepen. Voor de tarieven klik hier.

Omdat er met machines gewerkt wordt en er natuurlijk overal naalden, spelden en scharen liggen, kunnen er geen kinderen (<10 jaar)  meekomen

   IMG_1523_1 IMG_1524_1